عبدالستار پقه:پژوهشگر نمونه ترکمن

ساخت وبلاگ

عبدالستار پقه، در رشته علوم آزمایشگاهی که در مرکز تحقیقات مولکولی و انگل شناسی و قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مشغول به کار می باشد، در هفته پژوهش بعنوان پژوهشگر نمونه انتخاب گردید که مصاحبه ایشان با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان و دانش آموختگان ترکمن ایران را در ذیل می خوانید:



-بیوگرافی و مراحل تحصیلات؟
عبدالستار پقه متولد 1/6/62 در شهرستان آق قلا هستم. رشته تحصیلی اینجانب علوم آزمایشگاهی، گرایش انگل شناسی پزشکی و در حال حاضر کارمند بخش تحقیقات مولکولی انگل شناسی و قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشم.

مقاطع تحصیلی اینجانب به تفکیک :
کاردانی:علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان
دوره کارشناسی: علوم آزمایشگاهی ، دانشگاه علوم پزشکی همدان
کارشناسی ارشد: انگل شناسی پزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مازندران

2- آثار علمی منتشر شده؟

1-An epidemiological survey on bovine and ovine babesiosis in Kurdistan Province, western Iran, Trop Anim Health Prod.
2- Prevalence survey of Babesiosis in small herbivores from Agh-ghala town, Golestan province.Iranian J Publ Health, 3 National Congress of Zoonotic.
3-شناسایی و تعیین گونه عامل لیشمانیوز پوستی با استفاده از روش PCR اختصاصی در بیماران مراجعه کننده به مرکز بهداشت گنبد کاووس از استان گلستان، مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
4- مروری بر وضعیت کنونی بیماری های بابزیوز و تیلریوز و پراکندگی کنه های ناقل آنها در ایران. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران.
5- بررسی میزان شیوع سرمی بیماری بروسلوز در مراجعین به آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان گنبد کاووس،90-1388. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
6- ارزیابی روش میکروکالچر بهبود یافته در تشخیص لیشمانیوز پوستی در شهرستان تربت جام در سال 1390. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
6- بررسی فراوانی آلودگی انگل های روده ای در مراجعین به مراکز درمانی مناطق مرکزی استان مازندران مهر 1388 لغایت شهریور 1389. مجله علوم آزمایشگاهی

3- فعالیت ها و سوابق آموزشی:

• رتبه اول در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دریافت لوح یادبود از دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دارای گواهی استعداد درخشان
• عضو فعال کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران
• عضو تیم اجرایی در دومین همایش سالیانه دانشجویی- پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
• عضو انجمن انگل شناسان ایران
• دوره آموزشی کامل در انجام آزمایش های مولکولی ( PCR)
• دوره آموزشی کامل در انجام کشت سلولی

4- رمز موفقیت خود را در انتخاب بعنوان پژوهشگر نمونه در چه می دانید؟

رمز موفقیت هر انسانی در سه جمله است تجربه از دیروز، استفاده از امروز و امید به فردا. برای رسیدن به موفقیت برنامه ریزی در اولویت است سپس علاقه ، پشتکار و توکل به خدا راه رسیدن به هدف را برای ما مهیا می کند .

5- توصیه شما به جوانان جهت کسب موفقیت های علمی ؟

قبل از انجام هرکاری باید هدف داشت و آن هدف را باید در ذهن پروراند . پس از مشخص شدن هدف مورد نظر ، برنامه ریزی مهمترین اصل در پیشبرد اهداف است . دوستان عزیز باید به این نکته توجه داشته باشند که برای حتی کوچکترین برنامه های زندگی از دل، فکر و روح خودشان مایه بگذارند این رمز موفقیت است. البته شکست هم گاها برای انسان اتفاق می افتد که یک فرد موفق از هر شکست پلی برای موفقیت های بعدی می سازد.


6- با توجه به تحقیقاتی در مورد وضعیت بهداشتی و سلامتی مردم استان گلستان داشتید به چه نتایجی قابل توجهی دست یافتید؟
مطالعات صورت گرفته در سال های اخیر توسط اینجانب و دیگر پژوهشگران حاکی از آن است که وضعیت سلامت و بهداشتی در استان گلستان به صورت قابل توجهی ارتقا یافته است. به عنوان مثال آمار نشان می دهد میزان شیوع بیماری های انگلی در این استان نسبت به سال های گذشته کاهش چشمگیری داشته است . این امر را می توان به برنامه های منظم شبکه بهداشت استان، افزایش آگاهی مردم در شناخت بیماری ها و رعایت اصول بهداشتی دانست.

7- نظر شما در مورد حفظ و ارتقا فرهنگ ترکمن؟
قوم ترکمن از هر آنچه که مخصوص یک قوم اصیل و ریشه دار است مثل تاریخ، ادبیات ،نژاد شناسی و فرهنگ برخوردار است.اما متاسفانه در سال های اخیر مطالعات و پژوهش های کمی در مورد این قوم صورت گرفته است و از طرف دیگر برخی از آداب و رسوم این فرهنگ اصیل در حال فراموشی است .لذا لزوم یک همکاری و تلاش گسترده بویژه توسط قشر تحصیل کرده در حفظ و ارتقا این آداب و رسوم و فرهنگ بیش از بیش احساس می شود.

8- نظر شما در مورد پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان و دانش آموختگان ترکمن ایران؟

ارتباط دانشجویان توسط سایت های اطلاع رسانی باعث تسهیل در تبادل اطلاعات و آگاهی از وضعیت دانش آموختگان شده است به نحوی که این افراد با همکاری و ارتباط مستمر با هم قادر خواهند بود راهکارهای مناسبی را در حل برخی مشکلات جامعه و ارتقا فرهنگی داشته باشند همچنین افراد موفقی که توانستند به سطوح علمی مناسبی دست یابند به عنوان یک محرک و مربی در پیشبرد سایرین نقش موثری داشته باشند .

منبع:

www.TurkmenStudents.com

مفاخر و مشاهير تركمن...
ما را در سایت مفاخر و مشاهير تركمن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cilyar5 بازدید : 166 تاريخ : پنجشنبه 29 مهر 1395 ساعت: 15:58